All Office Van den Corput en RBC verlengen samenwerking

03-07-2023

ROOSENDAAL - Al anderhalf jaar is All Office Van den Corput verbonden aan RBC. We zijn dan ook superblij dat we ook komend seizoen op de steun van Jurgen Wildhagen en zijn collega's kunnen rekenen.

All Office Van den Corput is gespecialiseerd in vier takken van sport namelijk projectinrichting, ICT, documentoplossingen en kantoorartikelen. Breed maar tegelijkertijd ook specialistisch doordat ze per productgroep hun eigen specialisten hebben.

Dit zorgt ervoor dat je op alle vlakken voorzien wordt van de juiste oplossing die bijdragen aan een prettige en gezonde werkomgeving. All Office Van den Corput heeft een 'one-stop-shop' concept met oog voor detail en een luisterend oor voor iedereen! De persoonlijke benadering, flexibiliteit en deskundig advies hebben ervoor gezorgd dat ze al meer dan 50 jaar bestaan.

Jurgen Wildhagen, verkoopadviseur: "Mijn specialisatie binnen All Office Van den Corput heeft met name betrekking op het adviseren, ondersteunen en meedenken bij klanten die behoefte hebben aan oplossingen op het gebied van projectinrichting, kantoormeubelen en/of kantoorartikelen. Vandaag de dag gaat het verder dan alleen de werkplek op kantoor, steeds meer bedrijven maken de transitie naar structureel of incidenteel thuiswerken. Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie en/of thuiswerkplek(ken) kan betekenen? Neem dan contact met mij op en we plannen een koffieafspraak."

Volg hen alvast via de social mediakanalen om de verbouwing van de showroom te volgen: www.vandencorput.nl.