Den Ouden Schilderwerken verlengt sponsorovereenkomst

23-06-2023

ROOSENDAAL - Den Ouden Schilderwerken uit Roosendaal heeft haar sponsorovereenkomst met RBC verlengd. We zijn er bijzonder blij mee dat deze sponsor besloten heeft zijn verbintenis met RBC te continueren.

Den Ouden Schilderwerken is al 20 jaar actief in o.a. het onderhouden van schilderwerk aan woningen, kantoren, fabrieken en winkels. De schilderwerken worden zowel binnen als buiten verricht. Den Ouden Schilderwerken is daarnaast ook specialist in beglazing en wandafwerking. Bij alle werkzaamheden zijn zij nauw betrokken vanaf de offerte tot de uitvoering en de service.

Den Ouden Schilderwerken heeft sinds 2001 een explosieve groei doorgemaakt, dit komt vooral door het echte ambachtelijke schilderwerk. Veel van de klanten zijn dan ook zeer tevreden en zij behoren dan ook tot de grote groep vaste klanten. Tenslotte is uw opdracht hun visitekaartje, zowel bij particulieren als bij bedrijven of verenigingen.

Erik Den Ouden, eigenaar: "Ik ben al langer supporter en sponsor van RBC. Ik vind het geweldig hoe het RBC Netwerk weer het gevoel van vroeger terug heeft weten te brengen. Na drie jaar zilver was dan ook nu het moment om te verlengen en iets meer te gaan doen."

Den Ouden zal de komende drie jaar te bewonderen zijn op een 'Helden van RBC'-doek en de sfeergroep van RBC voorzien van materialen. Onwijs bedankt Erik!