Partnerschap met Censo verlengd

21-06-2023

ROOSENDAAL - Geweldig nieuws! RBC is verheugd om aan te kondigen dat we ons partnerschap met Censo met nog een jaar hebben verlengd!

Bij RBC geloven we sterk in de kracht van samenwerking en het creëren van duurzame relaties met bedrijven die dezelfde waarden delen. Daarom zijn we enorm trots om het sponsorschap van Censo voort te zetten, een bedrijf dat niet alleen onze supporter is maar ook een belangrijke rol speelt in het ondersteunen van bedrijven bij complexe energievraagstukken.

Censo is gespecialiseerd in het ontzorgen van bedrijven op het gebied van verduurzaming, zowel in de organisatie als de uitvoering ervan. In een tijd waarin duurzaamheid en energiebesparing steeds belangrijker worden, helpt Censo klanten om de uitdagingen rondom duurzaamheid, het Klimaatakkoord en de toenemende investeringsbehoeften het hoofd te bieden.

Bij Censo vind je alles rondom energiemanagement en CO2-reductie onder één dak, inclusief financiering van duurzame energie-installaties. Ze begrijpen dat een integrale aanpak van energievraagstukken niet alleen efficiënter is, maar ook duurzamer. Door klanten te ontzorgen en hen te voorzien van uitgebreide expertise, leveren ze het beste resultaat voor organisaties die willen verduurzamen en ook willen besparen.

Als sponsor van RBC heeft Censo niet alleen financiële ondersteuning geboden, maar ook waardevolle expertise op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Hun werkzaamheden helpen niet alleen ons team maar ook de bredere gemeenschap, om stappen te zetten richting een duurzamere toekomst.

We willen Censo hartelijk bedanken voor hun voortdurende vertrouwen en toewijding aan RBC. Samen zullen we blijven werken aan het versterken van onze club, het bevorderen van talentontwikkeling en het creëren van onvergetelijke voetbalmomenten voor onze fans, terwijl we tegelijkertijd een positieve impact hebben op het gebied van duurzaamheid.