Informatieavond Voetbal Academie

06-06-2023

ROOSENDAAL - Gisteren was de informatieavond voor de spelers van de RBC Voetbal Academie en hun ouders.

Dat gebeurde in twee sessies. Om 17.00 uur werd gestart met JO8 t/m JO13-2 en om 19.00 uur werd afgesloten met JO13-1 t/m O23.

In de businessclub werd iedereen welkom geheten door Danielle van Broekhoven van de jeugdcommissie en voorzitter Kees van Hassel. Vervolgens kregen zij uitleg over allerlei zaken door Hans van Wolven, technisch coördinator VA, en verder door Gijs Bogers en Yorben Bus van Voetbalschool TIC, Remi Sulkers van Medifit Fysiotherapie, José Buijs namens de studiebegeleiders en Nathalie Goossens namens de Ouderraad.

Na afloop van de plenaire bijeenkomst gingen de verschillende teams uiteen, waarna de trainer van elk team diverse zaken besprak en vragen van spelers en ouders beantwoordde. Tevens was er nog de mogelijkheid om kleding te passen.

Tenslotte ondertekenden de nieuwe spelers een intentieverklaring en werd er geproost op het nieuwe seizoen. Zo kregen alle nieuwe spelers en ouders alvast een eerste indruk van RBC en een kennismaking met het begeleidingsteam en medespelers.