WKG Groep nieuwe sponsor RBC

31-05-2023

ROOSENDAAL - RBC presenteert met trots WKG Groep als nieuwe sponsor van RBC. Ralph Breeweg van WKG Groep en RBC-penningmeester Pierre van Oosterhout ondertekenden onlangs de sponsorovereenkomst. Welkom bij het RBC Netwerk!

WKG Groep is een dienstverlenend kantoor in de accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Als toonaangevend dienstverlenend kantoor bieden zij jou de expertise en ondersteuning die je nodig hebt om te excelleren in zowel nationale als internationale markten.

Hun ervaren experts hanteren een persoonlijke benadering en streven voortdurend naar een hoge kwaliteitsstandaard. Of je nu een binnenlandse ondernemer bent die zijn bedrijf wil laten groeien of een internationale speler die de complexiteit van grensoverschrijdende activiteiten wil navigeren, zij staan klaar om je te begeleiden.

Met kantoren in Roosendaal en Antwerpen hebben ze een sterke regionale aanwezigheid en zijn ze goed verbonden met het internationale speelveld. Hun diepgaande kennis van internationale vraagstukken stelt hen in staat om jouw belangen te behartigen en je te helpen bij het nemen van strategische beslissingen.

Bij WKG Groep geloven ze in een proactieve aanpak. ze blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de markt, zodat ze jou tijdig kunnen voorzien van relevante inzichten en advies. Of het nu gaat om het optimaliseren van je financiële processen, het beheersen van fiscale uitdagingen of het identificeren van groeimogelijkheden, zij zorgen ervoor dat je op het juiste pad blijft.

Ralph Breeweg, partner bij WKG Groep: "Net als voetballen, doe je ondernemen ook samen! In de passie en het ondernemend vermogen van RBC en het RBC Netwerk kunnen wij ons als WKG Groep helemaal vinden. Wij voelen ons verbonden met Roosendaal en de club. Wij denken dat wij samen met andere ondernemers kansen, binding en successen kunnen creëren voor RBC en Roosendaal."