Topsystemen B.V. verlengt sponsorovereenkomst

28-05-2023

ROOSENDAAL - Uit naam van Tonio Kivits verlengt ook Topsystemen B.V. haar sponsorovereenkomst bij RBC voor de komende 3 jaar!

Op zoek naar brandwerende plafonds? Of is het design en uiterlijk belangrijk? Of de juiste akoestische waarde? Zij leveren alle soorten systeemplafonds en voorzien u van een betrouwbaar advies.

Tevens bieden ze diverse innovatieve systeemwanden die bijdragen aan een betere uitstraling en functionaliteit van uw ruimte, en dus aan meer werkplezier en comfort.

Op het gebied van verlichting bieden zij een hoogwaardig assortiment inbouwspots en armaturen. Mocht u nog geen keuze hebben gemaakt, dan adviseren zij u graag. Uiteraard plaatsen zij ook verlichting die u reeds heeft aangeschaft.

Tijdens een afbouwproject is meestal timmerwerk nodig. Zij zorgen dat alles op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Een afbouwproject is pas af als al het stuc- en schilderwerk is gedaan en alles is opgeruimd. Wilt u hier geen omkijken naar hebben dan kunnen ze al deze werkzaamheden meenemen in het totale project.

Voor meer informatie kijkt u op https://topsystemen.nl/.