Uitbreiding RBC Netwerk met Fiets-accureparatie

27-05-2023

ROOSENDAAL - RBC is bijzonder verheugd dat Fiets-accureparatie is toegetreden tot haar sponsorgroep. Welkom bij het RBC Netwerk!

Heeft u een fietsaccu die niet goed meer functioneert? Denk hierbij aan niet opladen, snel leeg, niet ver meer kunnen fietsen of zelfs wanneer de accu niet meer op de fiets werkt. Denkt u er aan om de accu te vervangen voor een nieuw exemplaar tegen torenhoge prijzen, bescherm uzelf, het milieu en uw portemonnee en laat uw fietsaccu door Fiets-accureparatie reviseren. Wanneer u kiest voor een revisie van uw huidige fietsaccu bent u fors goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe fietsaccu aanschaft. De specialisten van Fiets-accureparatie vervangen de interne cellen en eventueel benodigde elektronica in de fietsaccu. Zij werken enkel met de beste kwaliteit cellen, uiteraard wordt elke accu getest op daadwerkelijke capaciteit, dit middels een speciale machine die een fietstocht simuleert.

Jean Paul van de Watering is sinds 2018 actief met het bedrijf Fiets-accureparatie: "Op gebied van fietsaccu's kunnen wij met ons team bijna alle accu’s voorzien van nieuwe cellen. Hierdoor kunnen we veel materialen hergebruiken en is dat veel minder belastend voor het milieu. Bijkomend voordeel is dat het stukken goedkoper is dan een nieuwe fiets of accu." Inmiddels een bekend gezicht op De Meeten in Roosendaal en uitgebreid met een vestiging in Kalmthout, België. Sinds 2023 is Jean Paul gestart met het verkopen van batterijen voor opslag van zonne-energie in Nederland in België. "Afgelopen maand hebben we daar onze vestiging in Curaçao aan toegevoegd." Ons doel is verduurzamen op een betaalbare manier. Of het nu om een batterij voor noodverlichting, fiets, traplift, duiklamp of thuisbatterij gaat. Wij kunnen altijd een geschikte oplossing bieden. Bij ons krijgt u als supporters van RBC altijd de wind in de rug!"

Hans van der Ende is superblij met de komst van Fiets-accureparatie: "Het contact met Jean Paul verliep vlot en transparant en dat is volgens mij precies wat je als klant bij hen mag verwachten. Ik ben dan ook ontzettend blij dat we Fiets-accureparatie kunnen toevoegen aan het RBC Netwerk als platinum sponsor!"

Voor meer informatie kijkt u op https://fiets-accureparatie.nl.