Pupil van de Week: Nadir Aidani

20-05-2023

ROOSENDAAL - Bij de laatste wedstrijd van dit seizoen is Nadir Aidani Pupil van de Week. Hij stelt zichzelf voor.

"Heej Boys, mijn naam is Nadir Aidani en ik ben 10 jaar jong. Ik woon in Bergen op Zoom bij mijn vader Salah, moeder Fadoua en zus Nada. Vandaag ben ik de Pupil van de Week tijdens de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Roosendaal.

Op basisschool De Lodijke in Bergen op Zoom zit ik in groep 7 bij juf Verna en meneer Stephan. Na schooltijd speel ik het liefst buiten en ga dan graag een potje voetballen met m’n vrienden. Of een potje gamen. Als ik na al het spelen trek krijg en mag kiezen wat we gaan eten, dan maakt mijn mama de lekkerste couscous van de wereld.

Dit seizoen ben ik van SJO De Markiezaten naar RBC gekomen in de JO12-1. Waar je me meestal kan vinden is op het middenveld en de spits, daar voel ik me dan ook thuis. Dat we eerste zijn geworden met een toernooi vind ik tot nu toe wel de leukste ervaring bij RBC.

Lionel Messi is mijn favoriete speler. En FC Barcelona en PSV mijn favoriete clubs.

Vandaag ga ik enorm genieten samen met de RBC boys om Pupil van de Week te zijn en ga ik al dribbelend proberen te scoren. Misschien dat ik nog een mooie actie ga maken.

Ik hoop dat jullie de laatste wedstrijd van dit kanpioensjaar winnend afsluiten en heel veel succes komend jaar in de Eerste Klasse."

Succes Nadir!