ROKS LAW blijft het RBC Netwerk trouw

11-05-2023

ROOSENDAAL - ROKS LAW blijft het RBC Netwerk trouw en verlengt de samenwerking.

Joris Roks, eigenaar van ROKS LAW: “Net als RBC heeft ROKS LAW een absolute winnaarsmentaliteit, werkt ROKS LAW graag als team met u samen om tot optimale resultaten te komen, is ROKS LAW ambitieus en streeft ROKS LAW naar het hoogst haalbare. Net als het aantal fans van RBC groeit ook het aantal fans van de effectieve, servicegerichte en ontzorgende incassoaanpak van ROKS LAW. De verlenging van de samenwerking tussen ROKS LAW en het RBC Netwerk is dan ook een logische stap.”

Hans van der Ende: “Wij zijn erg blij met de loyaliteit van ROKS LAW aan het RBC Netwerk. Samen hogerop!”

ROKS LAW is uw incasso- en procesadvocaat. ROKS LAW maakt van uw behaalde omzet ook betaalde omzet. In veel gevallen kan dit op basis van No Cure No Pay.

Het verschil met een incassobureau is o.a. dat ROKS LAW als gespecialiseerde incassoadvocaat beschikt over gerechtelijke middelen waarmee meer druk op uw debiteur kan worden gezet en kan worden doorgepakt als het moet. ROKS LAW voldoet aan de hoge opleidings- en kwaliteitseisen van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA).

Dus: waarom nog een incassobureau inhuren als u ook ROKS LAW kunt inschakelen?