Enjooi nieuwe sponsor

10-05-2023

Enjooi is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

In de ruim 1000 vierkante meter tellende winkel op het hoekje Raadhuisstraat Passage laat Enjooi je kennismaken met hun enorme
aanbod.

Koken, wonen en geven. Heel veel leuke dingen om cadeau te geven voor iedere gelegenheid. Daarbij ook lichaamsverzorging van Janzen, huisparfums van Lampe Berger. Hiernaast ook een grote collectie meubelen van Urban Sofa, passe partout en Richmond interieur. Naast een eigen beddenmerk ook ongelofelijk veel woonaccessoires. Denk aan vazen, kunstplanten, schilderijen, verlichting. kortom teveel om op te noemen.

Marc Heijboer, eigenaar: "Toen we onlangs de kans kregen om mee te doen met Wine, dine & shine zijn we gelijk ingestapt als sponsor. Ik kwam vroeger vaak bij RBC en ben onder de indruk van de initiatieven die genomen worden. Er wordt echt inhoud gegeven aan het netwerk en daar profiteren we graag van mee. We staan met ons hele team klaar om iedereen die RBC een warm hart toedraagt te ontvangen."

Ga een kijkje nemen in deze prachtige winkel en maak gelijk kennis met hun nieuwe foodcourt waar ze naast thee, drop, oliën en dippers ook het Belgische chocolademerk Leonidas verkopen.

Enjooi. Laat je verrassen en inspireren bij Enjooi. Bezoek www.enjooi.nl voor meer info en de openingstijden van de prachtige winkel.