Vertrekkende spelers

07-05-2023

ROOSENDAAL - Na dit seizoen zullen een aantal spelers RBC gaan verlaten. Naast Lars Traets zijn dat Emile Linkers, Imran Echambit, Flinn Assenberg, Owen Braeckmans en Mitchell Schilperoord.

Van Lars Traets was al bekend dat hij naar SC Gastel gaat vertrekken. Het vertrek van Mitchell Schilperoord is een verrassing. In een eerder stadium bereikte RBC een akkoord met Schilperoord, maar in goed onderling overleg is besloten dat hij komend seizoen toch niet meer voor de oranjehemden zal spelen. "Klopt, ik wil met mijn broer ergens gaan spelen", aldus de 30-jarige verdediger. "We weten nog niet welke club het wordt, maar daar gaan we de komende weken eens op ons gemak naar kijken."

Flinn Assenberg speelt komend seizoen voor stadgenoot Roosendaal. "Ja, ik hoop de komende jaren een vaste waarde te worden", zegt de 21-jarige verdediger annex middenvelder. "Maar ik heb een super leuke en leerzame tijd gehad bij RBC en stiekem vind ik het best jammer dat ik de club ga verlaten. Ik hoop dat RBC snel hogerop komt en wie weet tot in de toekomst!"

De nieuwe clubs van Emile Linkers, Imran Echambit en Owen Braeckmans zijn nog niet bekend. 

Tijdens de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Roosendaal zal afscheid worden genomen van de vertrekkende spelers en zullen ze worden bedankt voor hun inzet voor RBC.

Mitchell Schilperoord Flinn Assenberg Emile Linkers Imran Echambit Owen Braeckmans