Nieuwe sponsor: Handelsbanken

03-05-2023

RBC kan met trots melden dat Handelsbanken zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom bij het RBC Netwerk!

Handelsbanken is een Zweedse bank welke in 1871 in Stockholm is opgericht. Handelsbanken is een beursgenoteerde, internationaal opperende bank met circa 11.000 medewerkers. Sinds 2002 is Handelsbanken actief in Nederland en heeft Handelsbanken inmiddels 27 kantoren in Nederland waaronder een vestiging in Bergen op Zoom.

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven. Ze zijn sterk in hypotheken, vastgoedfinancieringen, spaaroplossingen en vermogensbeheer. Gebouwd op tevreden klanten, financiële soliditeit en duurzame waarden. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken de dienstverlening.

Handelsbanken Nederland is onderdeel van de Handelsbanken Groep. De bank heeft Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Nederland als thuismarkten. Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. De lokale kantoren kunnen, dicht bij de klant, veel beslissingen zelf nemen. Een duurzame relatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van het dagelijks werk. Ze streven ernaar een verantwoordelijke bijdrage te leveren aan de samenleving en willen een positief verschil maken voor hun klanten, hun medewerkers en de maatschappij als geheel. Met een goede kapitaalpositie, een laag risicoprofiel en een sterke internationale kredietwaardering behoren ze tot de meest solide banken van Europa. 

Edwin Besselink, accountmanager particulier bij Handelsbanken Bergen op Zoom: "Met name ondernemers ervaren het financieringstraject voor o.a. een eigen woninghypotheek bij Handelsbanken als zeer prettig. Binnen Handelsbanken is er nog ruimte voor maatwerk en om met de ondernemer mee te denken over een passende financieringsoplossing."

Nieuwsgierig geworden? Bezoek www.handelsbanken.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.