The Lingerie Store toegetreden tot RBC Netwerk

01-05-2023

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: The Lingerie Store!. De lingeriestylistes zijn toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom! 

Sinds 1995 zorgen de specialisten van The Lingerie Store ervoor dat de klanten tevreden zijn met hun aankopen. Met twee winkels, in Roosendaal en Breda, maken ze elke dag weer vrouwen blij met de collecties in hun winkels uit een midden en hoger segment lingerie. Je vindt hier lingerie, nacht- en loungemode, shapewear, sport bh’s en badmode van kwaliteitsmerken als Aubade, Studio Anneloes, Marie-Jo, Prima Donna en Marlies Dekkers. Extra bijzonder in de winkels is de speciale Mamacare afdeling op de bovenverdieping, met lingerie van Amoena. Hier kunt u met alle privacy geholpen worden met speciale lingerie voor protheses.

De lingerie die zij verkopen is erg duurzaam, door de goede kwaliteit gaat het veel langer mee, met een pasvorm die lang meegaat. Met aandacht en zorg helpen zij bij het zoeken naar de perfecte fit.

Annette Schilder, eigenaar The Lingerie Store: "Onlangs konden we ons al presenteren tijdens Wine, Dine & Shine, maar we hopen natuurlijk veel meer RBC'ers te helpen met ons fantastische team. Laat je adviseren door onze lingeriestylistes van The Lingerie Store. Stap binnen in de wereld van lingerie in de Raadhuisstraat en laat je opmeten door ons team. Zo weet je zeker dat je altijd naar huis gaat met de juiste maat. Kom jezelf verwennen met een mooi nieuw setje. We hopen je te zien!"

Voor meer informatie bezoekt u www.thelingeriestore.nl