Raaak Personeel verlengt sponsorovereenkomst

27-04-2023

ROOSENDAAL - Raaak Personeel verlengt de sponsorovereenkomst en is ook de komende twee jaar van de partij bij het RBC Netwerk.

"Wij zijn Raaak Personeel: eerlijk, eigenzinnig en dichtbij. Wij zijn Merel Olifiers en Tim Rops: arbeidsbemiddelaar bij een van de persoonlijkste uitzendbureaus van Midden en Zuid Nederland en verantwoordelijk voor het samenbrengen van werkgevers en werknemers. Het is gaaf dat we bij Raaak dagelijks mensen helpen aan een (betere) baan en organisaties ondersteunen bij het invullen van vacatures.

Bij Raaak Personeel kijken wij verder dan een cv. We zien de mens. Wat drijft iemand? Welke talenten heeft hij of zij? Wat zijn de ambities? De antwoorden hierop vinden wij veel interessanter. Op deze eigenzinnige, maar eerlijke manier komen wij dichter bij de persoon achter de cv en vinden zo de baan die écht bij iemand past."

Sinds 1 februari hebben zij een kantoorruimte in de kantoortoren van het Atik Stadion op de derde verdieping met een prachtig uitzicht op het veld!

Benieuwd waarmee ze jou kunnen helpen? Loop gerust eens binnen of neem contact met ze op via https://www.raaakpersoneel.nl/.