Nieuwe sponsor: Attract

26-04-2023

ROOSENDAAL - Wederom is de sponsorgroep van RBC uitgebreid. Deze keer met het uitzendbureau Attract. Welkom bij het RBC Netwerk!

Attract bestaat dit jaar 25 jaar! Ook hetzelfde jaar dat RBC promotie viert naar de Eerste Klasse. Dubbel feest!

Attract is een uitzendbureau in het centrum van Roosendaal waar de koffie altijd klaar staat, alle medewerkers graag het gesprek met je aangaan en de match maken tussen opdrachtgever en werkzoekende. Naast de vestiging in Roosendaal telt Attract nog 9 andere vestigingen in Oost- en Midden-Nederland. Elke maandagochtend bespreken zij onder het genot van een kopje koffie de voetbaluitslagen van de Eredivisie maar ook zeker die van RBC.

Daan Dedert, vestigingsmanager Attract Roosendaal: "Bij Attract Roosendaal zijn wij dagelijks bezig met het maken van prachtige matches. Wij kijken verder dan een lelijk CV en vinden je competenties net zo belangrijk als je werkervaring. Doordat de wereld is veranderd op de arbeidsmarkt overtuigen wij werkgevers waarom competenties soms zwaarder wegen dan werkervaring. Zo krijgen wij voor jongeren een voet tussen de deur om vervolgens ook door te groeien binnen een bedrijf. Onze rol als droombaanspecialist gaat dus verder dan het eerste contact. Wij kijken samen met werkzoekenden naar het CV, bespreken de competenties en komen soms tot de conclusie dat er een andere functie gezocht moet worden dan vooraf gedacht. Net als RBC gaan wij altijd voor succes. Samen vieren wij dit jaar dus feest en volgend jaar doen wij dit gewoon weer!"

Voor meer info bezoek je https://attract.nl/.