Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal nieuwe sponsor

15-04-2023

ROOSENDAAL - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat de Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC Netwerk!

Bij Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal geven ze graag een passend en professioneel financieel advies. Hiervoor kijken ze samen met jou naar de mogelijkheden die jij met je huidige financiële situatie hebt. Zo helpen ze je een financiële oplossing te vinden die volledig aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Heb je de wens om op termijn een nieuwe woning te kopen? Of wil je na verloop van tijd jouw huidige woning uitbreiden? Dan is het goed om nu al eens na te denken over de aanvraag van een hypotheek. Bij een hypotheekaanvraag komt namelijk veel kijken. Denk alleen al aan de invloed van een hypotheek op je huidige en toekomstige financiële situatie. Welke wensen heb jij voor de toekomst? Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal helpt je bij het maken van de juiste financiële oplossing en geeft je inzicht in de gevolgen van het aanvragen van een hypotheek. Ook bij andere financiële zaken, zoals het afsluiten van verzekeringen, het regelen van je pensioen en het regelen van een scheiding, staan zij voor je klaar met professioneel en betrouwbaar financieel advies.

Maurice Meesters FFP MFP, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal: “Hoewel ik snel kan schakelen en efficiënt werk, neem ik altijd de tijd voor mijn klanten. Goed financieel advies is namelijk maatwerk. Daarom verdiep ik me steeds weer in de wensen en de financiële situatie van de klant. Alleen dan vind ik de juiste oplossing.”

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kijkt u op https://www.vanbruggen.nl/.