Sani4All nieuwe sponsor RBC

05-04-2023

ROOSENDAAL - Sani4All en RBC zijn een sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. RBC heet Sani4All dan ook van harte welkom bij het RBC Netwerk. Welkom!

Sani4All heeft badkamers voor iedereen en staat pas voor échte complete ontzorging. Van het maken van een gratis 3D-tekening van je nieuwe badkamer tot aan de montage van je nieuwe badkamer. Denk hierbij aan het slopen en afvoeren van de oude badkamer of toilet tot aan het afmonteren en afkitten, het gehele plaatje onder één dak geregeld, zodat je als klant nergens meer naar hoeft om te kijken.

Wat houdt complete ontzorging in? In eerste instantie maken ze een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer, hierbij delen ze de ruimte in en tekenen ze de kleurcombinaties zoals jij dit voor ogen hebt. Aan de hand van deze tekening zoeken ze in de winkel gezamenlijk alle benodigde materialen en producten uit. Nadat dit geheel volgens jouw gewenste stijl is, ronden ze het samen af. Bij hen krijg je altijd transparante prijzen, ze draaien er niet omheen en bieden je graag direct de scherpste prijs. Daarna hoef je als klant niets meer te doen, ze nemen het namelijk voor je over en zorgen ervoor dat de nieuwe badkamer altijd uiterlijk binnen 3 maanden gemonteerd en opgeleverd is. Dat is pas ontspannen!

Ozkan Cakir, eigenaar: "RBC is geen onbekende locatie voor mij, ik heb er namelijk 10 jaar rond mogen lopen in de jeugdopleiding. In die tijd heb ik de hoogte- maar ook de dieptepunten meegemaakt van de club. Als sponsor wil ik mij dan ook graag weer inzetten voor de club en hopen dat we samen weer de hoogtepunten mee kunnen maken. Als ondernemer in Roosendaal en met mijn verleden bij RBC, voelt het goed om weer terug te zijn bij de club!

Sani4All zet zich als sponsor in voor RBC. Voor de komende jaren willen ik en mijn compagnon Gurkan in Roosendaal dan ook graag Sani4All verbinden met RBC. Wij zetten ons in voor de particulieren, maar we zien steeds vaker dat ook de vastgoedbeleggers en aannemers ons weten te vinden, dit komt mede doordat wij altijd op een korte termijn kunnen monteren en alles in eigen hand houden. Hierdoor houden we de lijntjes kort en zorgen we voor een prettige samenwerking!"

Sani4All is gevestigd op het adres Oostplein 3 te Roosendaal op de woonboulevard. Hier kun je in de winkel altijd de laatste actuele badkamertrends bekijken en hun ongedwongen en persoonlijke sfeer ervaren. Zij helpen je namelijk graag om jouw droombadkamer te realiseren!