LeanBouw B.V. nieuwe sponsor

01-04-2023

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft LeanBouw B.V. uit Roosendaal. Welkom bij RBC!

LeanBouw B.V. is een lokaal / regionaal opererende aannemer die zich voornamelijk richt op realisatie van grootschalig(ere) seriematige woningbouw.

Het liefst zijn zij betrokken vanaf de eerste planvorming tot en met realisatie van een project zodat zij hun ervaring optimaal kunnen inbrengen om te komen tot een zo’n hoog mogelijke kwaliteit tegen een zo’n laagst mogelijke prijs.

Door te denken en werken vanuit de 'lean filosofie' (in andere branches ook wel 'SixSigma' genoemd) weten zij (LeanBouw B.V. + al haar vaste partijen) een extra klantwaarde te genereren.

Deze klantwaarde zit ‘m in het beperken van verspillingen (op welk gebied dan ook), beperken van bouwtijd en beperken van faalkosten.

Door constant en consequent te werken met dezelfde partijen (zelfs zoveel mogelijk dezelfde medewerkers van partijen) verbetert het team zich ieder project opnieuw!

Edwin Haast, directeur: "Ik sluit me graag aan bij een mooi lokaal initiatief als RBC Netwerk. Ook zij zijn bezig zich continue te verbeteren en dat levert mooie resultaten op."

Meer weten over Leanbouw? Ga naar www.leanbouw.nu.