Voetbalshop Roosendaal/ Robey nieuwe teamwear partner

31-03-2023

ROOSENDAAL - RBC heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Voetbalshop Roosendaal. Vanaf het seizoen 2023-2024 zal RBC in het merk Robey spelen. Een prachtig Hollands product met een fantastische historie dat naadloos aansluit bij de historie van RBC.

Kees van Hassel, voorzitter RBC: "We zijn een jaar geleden met een commissie, samengesteld uit diverse geledingen, begonnen met het selecteren van mogelijke partijen. Robey stak hier als merk qua pasvorm en duurzaamheid bovenuit. Met Voetbalshop Roosendaal krijgen we bovendien een partner die ons maximaal wil ontzorgen. Dit is voor onze vrijwilligers zeer belangrijk. We zijn dan ook zeer content met deze vierjarige overeenkomst. "

Sjoerd Verbraak en Ron Stoop, eigenaren Voetbalshop Roosendaal: "RBC stond bovenaan ons lijstje om als club binnen te halen. De historie van RBC, samen met het zakelijke netwerk en de ambities van de club, spreken ons enorm aan. We hebben onlangs onze winkel voorzien van stadionlampen van De Luiten, die we hebben omgebouwd naar LED-verlichting. We kijken uit naar deze samenwerking!"

Teun Bakker, accountmanager Robey Sportswear: "Een club als RBC met haar historie voegen we graag toe aan het rijtje clubs dat voor Robey heeft gekozen. We zijn al druk in de weer met de unieke tenues van komend seizoen en die gaan er geweldig uitzien. We zijn er trots op dat RBC zich zal presenteren in Robey Sportswear!"