RBC Netwerk blijft groeien

23-03-2023

ROOSENDAAL - Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is Red Banana toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Red Banana is een Roosendaals online marketing bureau met een passie voor websites, webshops en content marketing. Met ruim 15 jaar kennis en ervaring, een no-nonsense aanpak en persoonlijke benadering zorgen de online marketing experts van Red Banana voor een optimale online zichtbaarheid en vindbaarheid. Binnenkort worden deze websites en webshops ontwikkeld vanuit de toren aan het Atik Stadion met prachtig uitzicht over het veld. Ook net buiten de lijnen geen gebrek aan creativiteit dus!

Creative director Mark de Hooge: "Ik heb altijd een seizoenskaart gehad bij RBC. In goede en slechte tijden heb ik mooie momenten meegemaakt op De Luiten en in het huidige Atik Stadion. De verhuizing en het toetreden tot het RBC Netwerk voelt voor ons als thuiskomen."

Nieuwsgierig wat Red Banana voor jouw organisatie kan betekenen? Check redbanana.nl of stap gezellig binnen voor een ‘bakkie’!