Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. verlengt

11-03-2023

ROOSENDAAL - We zijn trots te kunnen melden dat Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. de komende vijf jaar verbonden is aan RBC. Niet alleen werd de lopende sponsoring opengebroken en verlengd, Van Tilburg Bastianen is de komende vijf jaar ook permanent zichtbaar naast het scorebord in het Atik Stadion!

Hans van der Ende van het RBC Netwerk: "Mark Schouwenaars is zeer regelmatig aanwezig bij de bijeenkomsten en een fijne gesprekspartner. Door het verlengen en uitbreiden van de overeenkomst met vijf jaar brengen we continuïteit aan in de samenwerking. Een teken dat we op de goede weg zijn en ook echt iets kunnen teruggeven aan onze sponsoren."

Mark Schouwenaars, accountmanager: "Hans van der Ende en Kees van Hassel hebben hun zaakjes goed op orde. RBC is een fijne club waar ik graag wat tijd in investeer. Door regelmatig aanwezig te zijn heb ik al een paar mooie deals kunnen sluiten. Ik kijk dan ook uit naar de komende jaren!"

Van Tilburg-Bastianen Groep, ook wel TB, is specialist in totaaloplossingen als het gaat om jouw mobiliteit. Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto of truck, een bedrijfswagen, huurauto, een onafhankelijk leasebedrijf of een professionele partner in mobiliteit? Dan ben je, zowel particulier als zakelijk, bij hen aan het juiste adres. Zij denken graag met je mee!