Marwin Reuvers volgend seizoen opnieuw bij RBC

08-03-2023

ROOSENDAAL - Marwin Reuvers en RBC hebben overeenstemming bereikt voor volgend seizoen. De 24-jarige middenvelder speelt ook dan in het Atik Stadion. Dat wordt zijn derde seizoen in het oranje-wit.

"Ik ben blij dat de club en ik tot overeenstemming zijn gekomen om er weer een jaartje aan vast te plakken", aldus Reuvers. "Het was voor mij belangrijk dat er ook volgend seizoen weer een sterke selectie staat. Ik kijk uit naar volgend seizoen. Dan komen er weer een aantal spelers bij met veel kwaliteit. Dat is goed voor RBC, maar ook voor mij persoonlijk natuurlijk. Verder moeten we niet te ver op te feiten vooruit lopen en het huidige seizoen eerst succesvol afmaken, waar maar 1 ding telt: het kampioenschap. Maart is een belangrijke maand voor ons, waarin een grote stap kan worden gezet richting ons doel. Samen moeten we hogerop!"

Reuvers werd in 2011 door RBC gescout bij de D1 van BSC. Hij zou de overstap naar RBC gaan maken, maar het faillissement gooide roet in het eten. Noodgedwongen bleef Reuvers bij BSC, waar hij een jaar later werd opgepikt door NAC Breda. Daar doorliep hij vanaf de C2 de gehele jeugdopleiding. In 2017 liet Stijn Vreven hem in het 1e elftal debuteren in een oefenwedstrijd tegen Waasland Beveren. Een seizoen later speelde hij zijn eerste wedstrijden in de Eredivisie. In 2021 kwam hij naar RBC.