Nieuwe sponsor voor RBC: Pinxos

07-03-2023

ROOSENDAAL - RBC kan weer een nieuwe sponsor toevoegen aan haar netwerk. Onlangs bereikte RBC een overeenkomst met Pinxos uit Roosendaal. Welkom bij het RBC Netwerk!

Op een verborgen plekje, midden in het centrum van Roosendaal, staan zij klaar om jullie mee te nemen op een smaakvolle vlucht. Deze vlucht brengt je langs de pintxosbars in Baskenland, tapastentjes in Sevilla en helemaal naar de swingende straatjes in Latijns-Amerika. Samen met je vrienden en familie kun je bij hen genieten van een diversiteit aan Spaanse pintxos en tapas met een Latijns-Amerikaanse twist. Waarbij ze voor jou een huisgemaakte sangria, een exclusieve wijn, een koud Spaans biertje en een bijzondere cocktail schenken.

Carlos is het culturele en culinaire hart van Pinxos. Met een grote glimlach voorziet hij jullie van de lekkerste drankjes en daarbij kan hij ook heel goed vertellen wat er lekker bij smaakt. Met zijn vurige temperament houdt hij iedereen rustig, scherp en alert en zorgt hij boven alles voor een gezonde dosis gekheid.

Willemijn is overduidelijk de duizendpoot in het geheel. Zij ziet overal nieuwe kansen en vliegt altijd met volle kracht vooruit. Verbouwen en interieurstyling, live paella koken en cocktails shaken, fotografie en social media. Ze is een ondernemer in hart en nieren.

Achter de schermen doet zij de administratie, maar voor de schermen wacht zij op jullie als een energieke gastvrouw. Laura is altijd in voor een goed gesprek en vult de zaak met een vrolijke lach, die je uit duizenden zou herkennen. Automatisch wordt de ruimte met veel gezelligheid gevuld!

Samen vormen zij Pinxos en zijn ze al enige tijd te bewonderen als vaste sponsor op het scorebord en een smaakvolle aanvuling voor ons netwerk. Ben je nieuwsgierig en wil je eens proeven hoe je het vakantiegevoel in eigen land kan ervaren? Bezoek Pinxos online op www.pinxos.nl of ga gezellig langs in Roosendaal, Raadhuisstraat 62b.