Kom naar de derby tegen Cluzona

06-03-2023

ROOSENDAAL - Kom jij 12 maart ook naar de derby tegen Cluzona? Voor beide ploegen staat er veel op het spel en RBC kan jouw steun goed gebruiken! De aftrap is om 14:30 uur en onze supporters organiseren voor de wedstrijd een sfeeractie om een echte derbysfeer te creëren. Jouw aanwezigheid bij deze wedstrijd zou een mooie steun in de rug zijn voor onze ploeg, dus koop snel via deze link je tickets! Tot zondag in het Atik Stadion!

Prijzen wedstrijdtickets

  • Entree t/m 17 jaar: gratis (op vertoon ID)
  • Entree 18 t/m 64: € 5
  • Entree 65+: € 2,50
  • Entree RBC SeizoenClubCard houders: gratis

Voorwedstrijd

Voor aanvang van deze wedstrijd zal om 12:30 uur RBC JO8 een voorwedstrijd spelen tegen Cluzona JO8-1. We hopen dat jullie iets eerder naar het stadion komen om ook onze jongens van de JO8 naar de overwinning te schreeuwen. Na deze voorwedstrijd zullen de spelers van zowel Cluzona JO8-1 als RBC JO8 hand in hand het veld oplopen met beide eerste elftallen.

Pupil van de Week: Milan van der Heide

Milan van der Heide heeft zoals eerder vermeld de meeste clubloten verkocht tijdens de Grote Clubactie. Hij wilde hier er echter geen prijs voor hebben, maar had maar één wens... namelijk Pupil van de Week zijn tijdens de wedstrijd RBC – Cluzona. Milan, succes en veel plezier als Pupil van de Week!