Sloop Roosendaal verlengt sponsorovereenkomst

17-02-2023

ROOSENDAAL - Tijdens de bijeenkomst met Sierd de Vos heeft Richard Meeuwisse, eigenaar van Sloop Roosendaal, aangegeven de overeenkomst met RBC te willen verlengen met drie jaar!

Richard: "Ik ben hartstikke tevreden met de exposure vanuit het RBC Netwerk en de activiteiten die georganiseerd worden. Met zowel Hans van der Ende als Kees van Hassel heb ik een uitstekend contact en ik waardeer wat ze allemaal voor de club doen. Het was eigenlijk logisch om te verlengen en dat doe ik dan ook graag gelijk voor drie jaar."

Sloop Roosendaal zorgt voor de soepelste start van uw renovatieproject of dit nu een badkamer, keuken of tuin is. Heeft u iets wat gesloopt moet worden om het weer eigentijdser op te bouwen? Zij zijn dé partij in Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur en omgeving. Hun sloopmethode is niet de standaardmethode in de bouw. Als een echte teamspeler zetten ze met de andere partijen hun schouders onder uw klus. Bij Sloop Roosendaal ligt de focus op aandacht, efficiënt en netjes werken. Er is nog veel inefficiëntie in de bouw. Zij werken vanuit een duidelijk beeld hoe dit anders kan.

Dit heeft een aantal voordelen:

  • De medewerkers hebben tijd om aandacht aan de bewoners te besteden, ervaren minder werkdruk en betere balans werk-privé.
  • De medewerkers beschikken over het materiaal wat nodig is.
  • Ze hebben aandacht voor bewoners, hun specifieke situatie en hun spullen. Ze spelen hier zo goed mogelijk op in.
  • Ze slopen zo stofarm mogelijk en voeren afval direct af.
  • Met hun efficiënte werkmethode besparen ze tijd en kosten, zonder dat ze inleveren op flexibiliteit.
  • Ze signaleren vroegtijdig mogelijk problemen en delen die met andere onderaannemers. Hierdoor wordt gezamenlijk een kostentechnisch gunstige oplossing bedacht en uitgevoerd.
  • Werken met vaste teams richting vaste opdrachtgevers waardoor ze goed op elkaar ingespeeld zijn en de wensen van de verschillende opdrachtgevers en onderaannemers kennen.
  • Soepele start van het renovatieproject omdat ze op tijd de klus geklaard hebben en de partijen na ons volgens planning aan de slag kunnen. 

Bekijk slooproosendaal.nl waarom o.a. aannemers en woningcoöperaties graag met hen samenwerken. Ze delen hun visie hoe ze de inefficiëntie in de bouw kunnen verminderen en de werkdruk op de medewerkers kunnen verlagen graag tijdens een kop koffie.