Ook Rhomar Boudzra blijft

13-02-2023

ROOSENDAAL - Ook Rhomar Boudzra heeft aangegeven volgend seizoen bij RBC te willen blijven. De 27-jarige middenvelder kwam aan het begin van dit seizoen over van Rood-Wit W en werd meteen een vaste waarde in de Roosendaalse halflinie.

"Ja, ik heb het dit seizoen super naar mijn zin en we hebben een hele leuke groep", aldus Boudzra. "Ondanks het gelijkspel van gisteren denk ik dat we het ook best aardig doen. Ons doel is dit jaar kampioen worden natuurlijk en hopelijk komt dat helemaal goed. Ik hoop dat we zoveel mogelijk spelers bij elkaar houden voor volgend seizoen, want ik denk dat we dan ook genoeg kwaliteit hebben voor in de Eerste Klasse. Maar we moeten eerst kampioen worden natuurlijk en daar gaan we als groep alles voor geven. Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen deel uit mag maken van het mooie project waar RBC mee bezig is.

Boudzra werd op 9-jarige leeftijd bij Boeimeer gescout door NAC Breda. Na vier seizoenen in de jeugdopleiding vertrok hij vervolgens naar stadgenoot Baronie. Op 18-jarige leeftijd maakt hij daar zijn debuut in het eerste elftal dat in de Hoofdklasse uitkwam. Daarin zou hij vier seizoenen lang een vaste waarde zijn. In 2018 maakte hij een opmerkelijke stap: naar derdeklasser SAB. Omdat Boudzra merkte toch liever op een hoger niveau te willen spelen, stapte hij over naar eersteklasser Rood-Wit W en kwam na hun degradatie naar Roosendaal.