Nieuwe sponsor voor RBC

08-02-2023

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is EBN Veiligheidsdienst uit Breda toegetreden tot ons RBC Netwerk. Welkom!

EBN Veiligheidsdienst is opgericht in 1919 en een echt familiebedrijf. EBN staat oorspronkelijk voor Eerste Bredase Nacht veiligheidsdienst, gezien de breedte van de dienstverlening wordt deze volledige naam niet meer gebruikt. Meer dan een eeuw geleden begon de eerste beveiliger met een enkele fiets in Breda. Nu, onder leiding van de derde generatie, kent EBN een wagenpark van 60 surveillancevoertuigen en meer dan 270 medewerkers.

EBN Veiligheidsdienst is actief in het hele land, maar het merendeel van diensten levert het beveiligingsbedrijf in Noord-Brabant. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda. Verder opereert EBN in West-Brabant vanuit steunpunten in Roosendaal, Bergen op Zoom, Moerdijk en Oosterhout.

EBN Veiligheidsdienst is van vele markten thuis. Het bedrijf loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen in de branche. Anticiperend op vraag en aanbod, maar ook voortdurend kijken naar kansen in de markt. Zo is EBN met beveiligers, centralisten, receptionistes, huismeesters, bodes en parkeerwachten actief bij gemeentes, provincies, politiebureaus en rechtbanken. Maar ook bij bedrijven, particulieren, bedrijventerreinen en winkelcentra. Met geavanceerde technische beveiligingsmiddelen en specialisten zorgen zij ervoor dat panden en (openbare) terreinen ieder uur van de dag veilig zijn.

Dominique Heijnen, commercieel directeur EBN: "Ik ben onder de indruk van het netwerk dat rondom RBC is opgebouwd in een relatief korte tijd. Ik kijk ernaar uit om hiervan onderdeel te zijn en bij de bijeenkomsten aan te sluiten. Ik hoop daar velen van u te ontmoeten."

Voor meer informatie bezoekt u www.ebnbreda.nl of belt u met 076-5205206.