OrthoMedic Verzuim & Re-integratie toegetreden tot RBC Netwerk

05-02-2023

ROOSENDAAL - OrthoMedic Verzuim & Re-integratie, met vestigingen in Roosendaal en Wouw, is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Orthomedic, met vestigingen in Roosendaal en Wouw, biedt full-service gezondheidsdiensten voor particulieren en bedrijven. Zij onderscheiden zich door hun hands-on mentaliteit, zijn doortastend, creatief en gericht op een snelle en duurzame instroom naar werk. Jos Bergmans en Arno van Meel, eigenaren van Orthomedic, zetten graag de tak Verzuim en Re-integratie in de spotlight: "De dienstverlening van OrthoMedic Verzuim & Re-integratie is uniek in de hele regio. We hebben niet alleen een signaleringsfunktie zoals de meeste Arbo diensten, maar we kunnen direct interventies inzetten voor een snel herstel van uw werknemer."

Fabienne Bergmans, casemanager en Anne Jochems, officemanager, stellen OrthoMedic Verzuim en Re-integratie graag verder aan u voor: "Met ons kleine team, maar groot netwerk aan specialisten, verzuimexperts en behandelaren, kunnen wij de juiste ondersteuning en kennis bieden aan onze klanten. Juist door deze korte lijnen en persoonlijke aandacht, kunnen wij snel en adequaat handelen in geval van verzuim of ter preventie hiervan. Naast onze reguliere arbodienst hebben wij ook een unieke tool ontwikkeld, namelijk de ArboPoli. De ArboPoli is dé manier om grip op verzuim te krijgen en te houden, gezond gedrag van werknemers te stimuleren en kosten te besparen. Samen met de interventiespecialisten van OrthoMedic Verzuim & Re-integratie, voert de ArboPoli trajecten uit op het gebied van verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid."

Voor meer informatie over de dienstverlening kunt u een kijkje nemen op de website, https://www.orthomedic.com/preventie/bedrijven/.

Ook staan zij altijd klaar om uw (hulp)vragen te beantwoorden en kunt u hen van maandag t/m vrijdag bereiken op het nummer 0165 – 745 645 en 06 – 81 36 87 92, of kunt u een mailtje sturen naar arbo@orthomedic.com.