Pupil van de Week: Levi Kruit

04-02-2023

ROOSENDAAL - Morgen is de hervatting van de competitie na de winterstop met een thuiswedstrijd tegen Rood-Wit W, de nummer laatst van de Zondag Tweede Klasse C. Dus hebben we weer een Pupil van de Week. Het is Levi Kruit. Hij stelt zichzelf voor.

Hi RBC'ers,

Mijn naam is Levi Kruit, 10 jaar jong en geboren op 19 augustus. Vandaag heb ik de eer om Pupil van de Week te zijn tijdens de wedstrijd tegen Rood-Wit W uit Sint Willebrord. Dit is de eerste wedstrijd van de competitie na de winterstop. Het is heel leuk om Pupil van de Week te zijn. Bij mijn papa Johan en mama Danielle woon ik samen met m’n zusje Amy in Etten-Leur.

Op basisschool De Hofstee zit ik in groep 7 bij juf Lisette. Na schooltijd doe ik het liefst gamen met mijn favoriete spel Fortnite en bij droog weer ook lekker buitenspelen. Mijn lievelingseten zijn pizza, wraps en frietjes lust ik ook graag.

Het liefst speel ik op het middenveld, maar wel aanvallend. Mijn idolen zijn Kylian Mbappe en Cristiano Ronaldo. Mijn favoriete clubs zijn Feyenoord (nationaal) en Paris Saint-Germain (internationaal).

Sinds 2021 speel ik bij RBC (JO11-2). Daarvoor bij DSE uit Etten-Leur. De twee kampioenschapppen nu bij de JO11-1 en de stage bij NAC Breda vorig jaar zijn mijn leukste ervaringen. Ook maak ik soms een praatje met Zé Lucas, die dan in het stadion is om te trainen.

Vanmiddag ga ik genieten samen met de RBC-boys om Pupil van de Week te zijn en vindt het dan ook heel leuk om met de aftrap de bal te dribbelen en met een schaar en een panna te scoren. Ook ga ik genieten om in de dug-out met de andere spelers naar de wedstrijd te kijken.  RBC zet ‘m op!

Heel veel succes Levi!