RBC Netwerk blijft groeien

18-01-2023

ROOSENDAAL - RBC kan weer een belangrijke sponsor toevoegen aan haar netwerk. We sloten een overeenkomst met Van Wageningen Tuinverzorging. Welkom bij het RBC Netwerk!

Van Wageningen Tuinverzorging is de hovenier, waar u voor alle tuinwerkzaamheden terecht kunt. De kracht van Van Wageingen is hun brede inzetbaarheid, vakkundige werkwijze en persoonlijke aandacht, aanleg van tuin, dakterras, groene daken, schuttingen en vlonders. Deze werkzaamheden worden door hen met zorg uitgevoerd. Overheid, bedrijven, particulieren, kinderdagverblijven en recreatieparken mogen zij tot hun klanten rekenen.
 
Het totale onderhoud van uw tuin kunt u volledig aan hen overlaten, Zij komen éénmalig of, indien gewenst, met een contract waarbij u helemaal ontzorgd wordt. Zij verwijderen onkruid, snoeien de hagen en bomen en bemesten de tuin wanneer dit nodig is. Zo blijft uw tuin er altijd mooi onderhouden bijliggen.
 
Dave van Wageningen, eigenaar van Van Wageningen Tuinverzorging, rijdt als voetbalfan, bijna wekelijks langs het Atik Stadion: "Het is daarom dat wij ons hebben aangesloten bij het RBC Netwerk om Van Wageningen Tuinverzorging een nog betere groei door te maken. We wensen RBC een goed seizoen!"

Meer informatie of een afspraak maken? Kijk op https://vwtv.nl/