Karim Didi blijft bij RBC

14-01-2023

ROOSENDAAL - Karim Didi speelt ook volgend seizoen in het Atik Stadion. De 33-jarige aanvoerder gaat dan aan zijn derde seizoen in de selectie van de oranjehemden beginnen.

"Ik voel me heel goed bij RBC en komend seizoen wil ik met dezelfde ambities het seizoen aanvangen en voor het maximale gaan." Didi heeft nog niet met Mark Klippel, de trainer voor komend seizoen, gesproken, "maar ik ken hem nog van mijn periode bij Halsteren en daar heeft hij een goede indruk op me gemaakt."

Als echte Kalsdonker zette Didi uiteraard op De Luiten zijn eerste schreden op het voetbalveld en speelde t/m de C1 bij RBC. Nadat hij bij BSC zijn debuut had gemaakt in het 1e elftal vertrok Didi voor lange tijd naar België. Daar speelde hij voor Sint Lenaarts, Hoogstraten VV, Zwarte Leeuw, KFC Duffel en Svelta Melsele. In 2018 keerde Didi terug naar Nederland en speelde twee seizoenen bij Halsteren en daarna kwam hij uit voor SC Kruisland. Toch bleef België trekken en daarom startte hij vorig seizoen bij Excelsior Essen. Maar dat werd geen succes. Na zijn vertrek bij de rood-witten hadden meerdere clubs interesse, maar Didi koos voor RBC.