Vision On Energy nieuwe sponsor

28-11-2022

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft Vision On Energy. Welkom bij het netwerk!

Vision on Energy is een jonge, gedreven onderneming die royale of veelomvattende kennis en ervaring in huis heeft op het gebied van duurzame en energiebesparende maatregelen. De volledige diensten die Vision on Energy aanbiedt op duurzaam omgaan met energie:

  • gedegen advies over producten, installatie en gebruik;
  • de levering van producten, installatie en gebruik;
  • volledige service in de elektra, zodat alles perfect werkt.

De producten die onder andere professioneel geïnstalleerd kunnen worden zijn laadpalen, (thuis)accu's en zonnepaneelinstallaties. Op deze manier kan de particuliere- en bedrijfsmatige gebruiker genieten en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Björn van Dijk, eigenaar Vision On Energy: "Wanneer je de stap hebt genomen om duurzaam om te gaan met energie, heb je vast wel eens iets gelezen over de 3 P’s van duurzaamheid. De 3 P’s (People Planet Profit) staan voor de strategie die de balans zoekt tussen sociale, milieu- en economische aspecten. Deze drie dimensies komen pas echt tot hun recht, wanneer ze optimaal worden meegenomen in het dagelijks leven of in de bedrijfsvoering (MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Vision on Energy adviseert, berekent en zorgt ervoor dat de balans van de 3 P’s in uw situatie optimaal benut kan worden.

Tot slot is er een verbinding tussen Vision on Energy en het RBC Netwerk. De begrippen creativiteit en positivisme staan bij beide hoog in het vaandel. Samen kunnen het RBC Netwerk en Vision on Energy samenwerken om duurzame initiatieven uit te zetten die een positieve bijdrage leveren aan de West-Brabantse ondernemingen en andere belanghebbenden."

Voor meer informatie kijkt u op: https://visiononenergy.nl/.