Uitvaart Noud Bominaar (update)

24-11-2022

ROOSENDAAL - De uitvaart van Noud Bominaar is op vrijdag 25 november om 13:00 uur in de businessclub van het Atik Stadion. Deze vindt op verzoek van de familie plaats in besloten kring voor genodigden.

Daarnaast is iedereen welkom in het Atik Stadion om de dienst via een livestream te volgen. U kunt daarvoor plaatsnemen in vak ZG op de Zuid tribune, waarin het portret van Noud hangt. U kunt het stadion betreden via de hoofdingang en het supporterscafé. Het is niet toegestaan om elders in het stadion plaats te nemen.

Na afloop van de dienst wordt iedereen, dus ook de aanwezigen op de Zuid tribune, uitgenodigd een erehaag te vormen vanaf de uitgang van de spelerstunnel naar het midden van het veld. De kist zal door de erehaag naar het veld worden gedragen. Daarna zal zijn gezin Noud in besloten kring naar het crematorium begeleiden.

Tevens wordt de mogelijkheid geboden Noud een laatste groet te brengen op donderdag 24 november van 18:45 tot 19:45 uur in het uitvaartcentrum van DELA aan de Rucphensebaan 93B te Roosendaal.

Er is geen gelegenheid tot condoleren.