Pupil van de Week: Lars Minkman

12-11-2022

ROOSENDAAL - Bij de wedstrijd tussen RBC - SC Gastel is Lars Minkman van JO11 Pupil van de Week. Hierna stelt hij zichzelf voor.

"Heej Boys, mijn naam is Lars Minkman en ik ben 10 jaar jong. Ik woon in Steenbergen bij mijn vader John, die teammanager is, mijn moeder Annely en zusjes Eline en Fenna. Vandaag ben ik de Pupil van de Week tijdens de wedstrijd tegen SC Gastel.

Op Basisschool Maria Regina in Steenbergen zit ik in groep 7 bij de juffen Mandy en Lotte. Na schooltijd speel ik het liefst buiten en ga dan graag een potje voetballen met m’n vrienden die bij SC Welberg en Steenbergen spelen. Of een potje FIFA of Fortnite gamen op de Nintendo. Als ik na al het spelen trek krijg en mag kiezen wat we gaan eten, dan komen er zeker pannenkoeken op tafel.

In 2020 ben ik van SC Welberg naar RBC gekomen in de JO9. Nu speel ik dus al in de JO11. Op het middenveld voel ik me thuis, waar ik regelmatig een goaltje erbij in kop of schiet. Pas geleden zijn we kampioen geworden in de eerste fase van de Hoofdklasse. Dat vind ik ook het hoogtepunt van mijn voetbalcarrière. Dus boys zet ‘m op.

Virgil van Dijk en Kylian M' Bapé zijn mijn favoriete spelers. En Ajax en Real Madrid zijn mijn favoriete clubs.

Vandaag ga ik enorm genieten samen met de RBC Boys om Pupil van de Week te zijn en na het leermomentje van vorige week gaan jullie het SC Gastel zeker moeilijk maken en moeten jullie gewoon gaan winnen.

Boys geniet van de wedstrijd en knal ze erin."

Succes Lars!