Pupil van de Week: Sami Krasniqi

29-10-2022

ROOSENDAAL - Bij de thuiswedstrijd van RBC tegen JEKA is Sami Krasniqi van JO11 Pupil van de Week. Hij stelt zichzelf voor.

"Hallo RBC'ers, mijn naam is Sami Krasniqi, 9 jaar jong en geboren op 23 november. Ik woon in Essen, België. Vandaag heb ik de eer om Pupil van de Week te zijn tijdens de wedstrijd tegen JEKA. Bij deze thuiswedstrijd van de competitie kijken we zeker nog even terug op de overwinning om de koppositie tegen Cluzona en de sensatie in de beker tegen Halsteren. Wat een mooie doelpunten! Het is leuk om Pupil van de Week te zijn en ik hoop met een schaar de verdediging van JEKA te passeren en te gaan scoren.

Bij mijn vader Eduart en moeder Linda woon ik samen met mijn broer Florian. Op basisschool Vincentius in Essen zit ik in de vijfde klas bij juf Steffanie. Na schooltijd speel ik het liefst buiten en ga dan graag voetballen met m’n vriendjes of een potje FIFA gamen. Het liefst tegen m’n opa John, want die kan beter voetballen dan gamen. Mijn favoriete broodje is döner.

In 2020 ben ik van KFC Horendonk naar RBC gekomen als speler en na 1 seizoen aan de slag gegaan als keeper, wat nu mijn tweede seizoen is. Mijn favoriete speler is Sadio Mané. Mijn favoriete clubs zijn Feyenoord (nationaal) en Real Madrid (internationaal).

De hoogtepunten van mijn carrière vind ik het kampioenschap bij de JO11 waarbij we 41 voor- en 2 tegendoelpunten hadden. Vorige week tegen VVR uit Rijsbergen heb ik binnen vijf minuten drie reddingen gedaan en houd ik momenteel al vijf wedstrijden de nul.

Vandaag ga ik genieten samen met de RBC-boys om Pupil van de Week te zijn en ik weet het bijna zeker dat ze gaan winnen. Zigge zagge zigge zagge RBC! Knallen boys!"

Succes Sami aanstaande zondag!