All Rent Autoverhuur nieuwe sponsor

12-10-2022

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft All Rent Autoverhuur. Welkom bij het netwerk!

All Rent Autoverhuur biedt mobiliteit die aansluit bij de wensen van de klant voor een scherpe prijs. Transparantie, flexibiliteit, toegankelijkheid en service staan bij hen hoog in het vaandel. Zij bieden maatoplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Flexibel vervoer, afleveren op locatie in heel Nederland. Bij All Rent Autoverhuur is het mogelijk.

Reserveren gaat makkelijk online. All rent Autoverhuur heeft meerdere vestigingen in Brabant. Tevens bieden ze shortlease mogelijkheden aan tegen scherpe tarieven. All Rent Autoverhuur kijkt naar uw mobiliteitsbehoefte met passende verhuuroplossingen!

Rens Pannekoek, eigenaar All Rent Autoverhuur: "Het RBC Netwerk is voor ons een ideale mogelijkheid om zakelijk aan te sluiten in een steeds groter groeiende groep. Toen Hans van der Ende belde, was de keuze niet moeilijk om hierbij aan te sluiten. All Rent Autoverhuur wenst RBC en het netwerk een succesvol seizoen toe!"

Voor meer info bezoekt u https://www.all-rent.nl/.