Geslaagde reünie RBC 110 jaar

10-10-2022

ROOSENDAAL - Afgelopen zaterdag vond in het Atik Stadion de reünie plaats vanwege het 110-jarig bestaan van RBC. Het was een gezellig weerzien van oude bekenden, waarbij zowel spelers, vrijwilligers en supporters elkaar ontmoetten. Met continue vertoonde filmbeelden uit het rijke verleden van de club, een heerlijk buffet, een drankje, leuke muziek en een optreden van D’n Teun werd het een zeer geslaagde avond.

Maar er was tijd voor een serieuze noot. Exact om 19:12 uur was er een minuut stilte ter nagedachtenis aan alle RBC'ers die ons inmiddels ontvallen zijn en de afgelopen 110 jaar hebben bijgedragen aan de historie van RBC. Het plechtige moment werd afgesloten met de R.B.C.-mars.

Ook de mannen van Podcast de Luiten waren aanwezig en maakten een mooie aflevering waarin ze met vele aanwezigen spraken en mooie verhalen optekenden. Klik hier om de aflevering te beluisteren. Klik voor een korte impressie van de avond op de afbeelding.

Hieronder ziet u de foto's die zijn gemaakt door Nicky Ekkebus. Als u op de pictogrammen klikt, krijgt u de foto's in het geheel te zien.