Pupil van de Week: Liam Oostveen

08-10-2022

ROOSENDAAL - Liam Oostveen van JO11 is Pupil van de Week bij de wedstrijd RBC - Victoria'03.

Hij stelt zichzelf voor:

"Hi RBC'ers, mijn naam is Liam Oostveen, 10 jaar jong en geboren op 30 augustus. Vandaag heb ik de eer om Pupil van de Week te zijn tijdens de wedstrijd tegen Victoria ’03 uit Oudenbosch. Dit is alweer de derde wedstrijd van de competitie. Het is heel leuk om Pupil van de Week te zijn. Bij mijn papa Arjan en mama Ingrid (studiebegeleidster RBC) woon ik in De Heen. Mijn zus heet Deissa.

In Steenbergen zit ik op de basisschool Maria Regina in groep 7 bij de Juffen Simone en Brechje. Na schooltijd speel ik het liefst buiten en ga dan graag voetballen met m’n vriendjes. Ook speel ik graag piano. Het liefste wat ik eet, als ik mag kiezen, zijn frietjes.

Het liefst speel ik op het middenveld, maar sta ook als verdediger bij de JO11 van RBC. Mijn idolen zijn Virgil van Dijk en Kylian Mbappe. Mijn favoriete clubs zijn Feyenoord (nationaal) en Paris Saint-Germain (internationaal).

Sinds 2021 speel ik bij RBC (JO10). Daarvoor bij Steenbergen en Victoria'04 uit Vlaardingen. Het hoogtepunt vind ik het toernooi bij Steenbergen, waar we ongeslagen kampioen werden met RBC JO10.

Vanmiddag ga ik genieten samen met de RBC-boys om Pupil van de Week te zijn en heb er alle vertrouwen in dat ze de derde keer op rij gaan winnen. In de rust ga ik ook nog genieten van de ploegenpresentatie.

RBC we gaan knallen tegen Victoria!"

Heel veel succes Liam.