Pupil van de Week: Sem Libregts

17-09-2022

ROOSENDAAL - Pupil van de Week bij de wedstrijd tussen RBC en SC Gastel is Sem Libregts.

Sem Libregts is 10 jaar jong en geboren op 21 februari. Morgen heeft hij de eer om Pupil van de Week te zijn tijdens de laatste poulewedstrijd tegen SC Gastel. Dit is tevens de aftrap van het Pupil van de Week seizoen 2022-2023. Sem vindt het wel leuk, maar ook spannend, om Pupil van de Week te zijn en hoopt dat hij gaat scoren met de aftrap. Zijn grote broer Nazmi voetbalt bij de JO13 van SC Gastel, dus wel een bijzondere wedstrijd voor Sem.

Op basisschool Het Talent zit hij in groep 7 bij de juffen Sofie en Brechje. Na schooltijd speelt hij het liefst buiten en gaat dan graag voetballen met z’n vriendjes. Als hij mag kiezen wat ze eten, dan zullen dat vast pannenkoeken of frietjes worden.

Hoewel Sem graag rechts- of linksvoor staat bij de JO11 van RBC, zijn z'n idolen Frenkie de Jong en Virgil van Dijk. Zijn favoriete club (inter)nationaal is Ajax.

Voordat hij bij RBC kwam in 2009 (JO9) voetbalde Sem bij BSC. De hoogtepunten van zijn carrière vindt hij de wedstrijd tegen Excelcior Rotterdam (3-3) en de wedstrijd pasgeleden tegen Bavel (9-1).

Morgenmiddag gaat hij genieten om Pupil van de Week te zijn en hoopt dat ze gaan winnen. Zet hem op RBC boys! Succes Sem!