We blijven groeien

17-09-2022

ROOSENDAAL - Dit seizoen is Louwman Mercedes-Benz Vans als nieuw lid verbonden aan het RBC Netwerk. Afgelopen week waren Michael Huijsmans (salesmanager) en Mitchell Hack (accountmanager) aanwezig om de sponsoring te bekrachtigen met Hans van der Ende.

Als officieel Mercedes-Benz dealer heeft Louwman ervoor gekozen om zichzelf te verbinden als sponsor aan RBC. Binnen Louwman Dealer Group is recent de strategische keuze gemaakt om het specialisme van bedrijfswagens verder vorm te geven door de bedrijfswagenactiviteiten te bundelen onder de naam Louwman Bedrijfswagens.

Met deze invulling is Louwman in staat om de klanten een nog breder en aantrekkelijker aanbod van diverse merken bedrijfswagens te bieden, inclusief de bijbehorende adviesrol van de specialistische accountmanagers. In Roosendaal staat de klantvraag centraal en is turn key afleveren het motto. Daarbij horen verschillende disciplines zoals de op- en ombouw van bedrijfswagens, advisering in elektrificatie, connectiviteitsoplossingen, onderhoudscontracten, leasing en/of financiering.

Louwman wenst RBC en het RBC Netwerk een sportief en succesvol seizoen toe.

Voor meer informatie bezoekt u https://www.louwman.nl/merken/mercedes-benz.