Optiek van Wely blijft gouden sponsor

13-09-2022

ROOSENDAAL - Vorige week schudden Diederik van der Heijden van Optiek van Wely en Hans van der Ende elkaar opnieuw de hand om daarmee ook dit seizoen als gouden sponsor aan RBC verbonden te zijn.

Optiek van Wely levert dag in dag uit de meest innovatieve oogscreenings en zoekt voor hun klanten altijd naar de allerbeste brillenglazen en contactlenzen. Elk jaar hebben zij een nieuwe selectie aan prachtige monturen.

Al in 1954 opende Louis van Wely zijn optiekzaak. Een vooruitstrevend familiebedrijf, waar kwaliteit en innovatie centraal stonden. Er werd veel energie gestoken in de nieuwste technieken op het gebied van oogzorg. Sindsdien is er veel veranderd, maar die kernwaarden, de basis, zijn gebleven.

Diederik van der Heijden: "Ik vind het belangrijk om continu vernieuwend en innovatief te blijven en zo onze kwaliteit te waarborgen.’ Die vernieuwing zie je zeker terug in het interieur (waarmee we in 2018 de award voor 'De mooiste optiekzaak van Nederland' wonnen), want het oog wil tenslotte ook wat. Maar we zijn ook altijd innoverend in onze collecties en de apparatuur die wij gebruiken. Alleen zo kunnen we de allerbeste oogzorg garanderen voor iedereen!"

Bezoek de practige locatie op de Nieuwe Markt 66 of surf naar www.wely.nl.