Voorronde NK Voetbalquiz bij RBC

09-09-2022

ROOSENDAAL - De NK Voetbalquiz maakt zich op voor de 20e editie. Na een aantal jaren geen NK Voetbalquiz gaat het er in de laatste week van 2022 eindelijk weer van komen. Er wordt begonnen bij RBC.

Dit jaar zullen er ook voorrondes plaatsvinden, waarin de deelnemende koppels zich kunnen plaatsen voor de finale. De eerste van de zes voorrondes voor de regio Zuidwest-Nederland zal plaatsvinden op vrijdagavond 23 september in het Atik Stadion. De quiz begint om 20.00 uur en om ca. 23.15 uur is de prijsuitreiking. Het is de bedoeling er een leuke gezellige quizavond van te maken. Het zijn zeker geen extreem moeilijke quizvragen en er is ook een ronde met vragen over de regio in verwerkt.

Geïnteresseerde koppels kunnen zich nu inschrijven voor deze eerste stap naar de Nederlandse titel. Ga hiervoor naar www.nkvoetbalquiz.nl en vul het inschrijfformulier in.

Het inschrijfgeld bedraagt €10 per koppel en dit wordt in zijn geheel geschonken aan de Voetbal Academie. Dit is inclusief een consumptie en hapjes in de pauze voor de deelnemers.

Er zijn in deze voorronde ook al de nodige mooie prijzen te winnen en de beste 10 koppels plaatsen zich automatisch voor de grote finale van de NK Voetbalquiz eind december. Dus schrijf je in!