RBC dit seizoen met twee hoofdsponsoren

24-08-2022

 
 

 
 

ROOSENDAAL - RBC is er trots op om te kunnen melden dat het met ingang van dit seizoen twee hoofdsponsoren heeft. Het afgelopen seizoen verwelkomden we Vermetten Accountants & Adviseurs als broek- en mouwsponsor. Deze samenwerking is zo goed bevallen dat Vermetten heeft besloten, om naast Sakko Tankstations, ook hoofdsponsor te worden van RBC. Beide bedrijven tekenden recent een vierjarige overeenkomst.

Dit betekent dat Vermetten op de voorzijde van het shirt staat, Sakko op de broek en de mouw en Orange Charging (een dochteronderneming van Sakko) boven het rugnummer. RBC is ook nog in gesprek met kandidaten voor onder het rugnummer.

“Met de komst van Vermetten als hoofdsponsor stijgen onze commerciële inkomsten en kunnen we verder bouwen aan de toekomst van RBC”, aldus Hans van der Ende.

Tot slot laat Kees van Hassel, voorzitter van het RBC Netwerk, weten verheugd te zijn met de toename van het aantal bedrijven en met name in het segment gouden en platina sponsoren. “Het zakelijk podium wat we aan het bouwen zijn, spreekt bedrijven aan. Dit seizoen zullen wij weer tal van activiteiten organiseren die ertoe moeten leiden dat sponsoren ook zaken met elkaar kunnen doen”, aldus Kees van Hassel.