Van Tilburg-Bastianen en RBC opnieuw voor vijf jaar verbonden

17-08-2022

BREDA - Onlangs heeft Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. de lopende sponsorovereenkomst opengebroken en verlengd met 5 jaar. Daarnaast zal het logo van Van Tilburg-Bastianen groot te zien zijn op de nieuwe scoreborden in het Atik Stadion.

Van Tilburg-Bastianen Groep (TB) is een familiebedrijf in hart en nieren, gespecialiseerd in de mobiliteitsbranche. Van Volkswagen tot Audi, van Seat tot Skoda, van DAF tot Kässbohrer trailers. TB is jouw lifetime partner op het gebied van mobiliteit. Eens TB, altijd TB. Dat is de kracht van familie, de oorsprong van het bedrijf. 
 
Met meer dan 20 vestigingen verspreid over Zuid- en Midden-Nederland zitten ze altijd in de buurt. En met een eigen Leasemaatschappij, TB Lease, kun je naast directe aanschaf ook jouw nieuwe auto leasen.

Mark Schouwenaars, accountmanager zakelijke markt: "Ik ben onder de indruk van de groei van het RBC Netwerk en kom altijd graag naar de wedstrijden en bijeenkomsten. Dankzij de goede contacten met Hans van der Ende en Kees van Hassel heeft dit netwerk me tevens al nieuwe klanten opgeleverd. Ik kijk er dan ook naar uit om ook de komende jaren weer in Roosendaal van de partij te zijn."

Benieuwd naar wat TB allemaal te bieden heeft? Bekijk dan gauw de website www.tb.nl of neem contact op met één van de adviseurs. Direct schakelen met iemand van de zakelijke markt? Neem dan contact op met Mark Schouwenaars via 06 – 29 53 52 79 of mail naar m.schouwenaars@tb.nl voor een vrijblijvende afspraak en ervaar de kracht van familie.