Terugkeer Assim Said

28-07-2022

ROOSENDAAL - RBC heeft overeenstemming bereikt met Assim Said. De 20-jarige Roosendaler keert na negen jaar terug bij de oranjehemden.

Said begon na de doorstart van RBC in 2012 in de D1. Na een jaar werd hij gescout door NAC Breda en doorliep daar de gehele jeugdopleiding. Ook werd hij destijds geselecteerd voor Marokko O15 en O17. Afgelopen seizoen speelde de verdediger in de Italiaanse serie D bij AC Este.

“Ja, ik ben blij om weer te gaan voetballen bij RBC en heb veel zin in het nieuwe seizoen”, aldus de teruggekeerde Assim Said. “De trainer sprak veel vertrouwen in mij uit en gaf me een goed gevoel om er samen een mooi seizoen van te maken. En bij RBC spelen jongens die ik ken. Ik wil het straks op het veld laten zien en er alles uithalen met het team en de supporters.”

Jean-Paul Nuijten, bestuurslid voetbaltechnische zaken van RBC, is uitermate tevreden met de komst van Said: “Assim is een zeer talentvolle speler en ik ben blij dat hij, ondanks belangstelling van clubs welke een stuk hoger spelen dan RBC, voor een terugkeer naar ons heeft gekozen.”