Cyphrs B.V. blijft RBC trouw

21-07-2022

ROOSENDAAL - Ook Cyphrs B.V., voorheen bekend als Calculatieburo Fijnaart, blijft RBC trouw. Frank Raaijmakers, directeur/mede-eigenaar van Cyphrs B.V.:  "Ik ben afgelopen jaar ingestapt als sponsor en was benieuwd naar de activiteiten. Ik heb ervaren dat het netwerk hard groeit en wil daar graag onderdeel van blijven uitmaken. Ik heb dan ook besloten de overeenkomst met drie jaar te verlengen!"
 
Cyphrs B.V. ondersteunt aannemers en bouwbedrijven bij het maken van bouwkundige begrotingen en projectcalculaties. Werkzaamheden waar Cyphrs B.V. zich onder andere mee bezig houdt, zijn het opstellen van een inschrijfbegroting of het vergelijken van offertes met prijs-/kwaliteitverhoudingen. Een begroting opstellen gebeurt bij ons met Ibis Calculeren voor Bouw. Dit is de meest gebruikte begrotingssoftware binnen de bouwbranche. Onze calculaties zijn dus uitermate betrouwbaar. Daarnaast zijn er geen barrières meer voor het uitbesteden van uw calculatiewerk, omdat zij gebruik maken van de nieuwste methodes. Door de uitwisseling van de calculatiebestanden blijft u uiteraard zelf beschikken over de calculatie-opzet.
 
Cyphrs B.V. is het calculatie- en adviesbureau dat u inschakelt als een opdrachtgever niet over de middelen beschikt om een calculatie te maken. Zij maken graag een afspraak om de calculatie door te nemen en het plan van aanpak te bespreken. Tijdens deze afspraak wordt er overlegd wat de structuur van de calculatie-opzet gaat zijn en worden de benodigde hoeveelheden vastgesteld.
 
Meer weten over Cyphrs B.V.? Bel Frank op 0165-224140 of bezoek www.cyphrs.nl.