RBC ingedeeld in Zondag 2e klasse C

08-07-2022

ZEIST - De KNVB heeft vandaag de competitie indeling voor komend seizoen bekend gemaakt. RBC is ingedeeld in de Zondag 2e klasse C.

De tegenstanders zijn Antibarbari, Beek Vooruit, Cluzona, Coal, JEKA, Rood-Wit W, Roosendaal, SC Gastel, VFC, Victoria'03 en Virtus.

Vanwege de leegloop in het zondagvoetbal in het district West 2, heeft de KNVB vijf clubs vanuit de zuidelijke 2e klasse E  in West 2 geplaatst. Naast RBC zijn dat Beek Vooruit, Cluzona, JEKA en Roosendaal. Ook het uit de Derde Klasse gepromoveerde Victoria'03 is vanuit Zuid 1 overgeheveld. Uit West 2 zijn er zes clubs overgebleven: Antibarbari, Coal, het uit de Eerste Klasse gedegradeerde Rood-Wit W, VFC en de uit de Derde Klasse gepromoveerden SC Gastel en Virtus.

Naast de indeling van de standaardteams heeft de KNVB ook de competitie indeling bekend gemaakt voor O23 en de jeugd op divisieniveau. De indelingen zijn als volgt:

O23 is ingedeeld in de 4e divisie J en heeft de volgende tegenstanders*: Bolnes, Binnenmaas, Drechtstreek, Groote Lindt, Oranje Wit, Pelikaan en RVVH.

JO18 komt uit in de 6e divisie F. De tegenstanders zijn Baronie, Geinoord Nieuwegein, JSV Nieuwegein, JVOZ, Real Lunet, Rotterdam United en Spartaan'20.

JO14-1 komt uit uit in de 3e divisie E. Zij treffen Capelle, GJS, Kloetinge, Roosendaal, TVC Breda JO14-2, Unitas en Zeelandia Middelburg.

JO13 is ingedeeld in de 2e divisie D. Zij gaan zich meten met Beek Vooruit, De Betrokken Spartaan, Excelsior M, JVOZ, Roosendaal, SC Feyenoord, SC Gastel, Sparta (AV), SV Charlois, TOGB en VVGZ.

Het teamnummer is alleen vermeld als de betreffende tegenstander een lager teamnummer heeft dan het team van RBC.