Zimoc nieuwe sponsor RBC

14-06-2022

ROOSENDAAL - Zimoc is toegetreden tot het RBC Netwerk. De in Roosendaal gevestigde onderneming wordt daarmee sponsor van RBC. Welkom bij het netwerk!

Martijn Meeuwis, eigenaar Zimoc: "Als klein menneke mocht ik weleens mee naar RBC. In dat prachtig stadion, op De Luiten, zijn er menig potjes voetbal bekeken. Eerst met een colaatje in de hand, later met een pilske. Je wilt betrokken zijn bij lokale initiatieven of sportverenigingen toch? Ik wel, dat zit in mij. Hoe mooi is het dan ook om een bijdrage te kunnen leveren voor het clubje waar je vroeger zulke mooie herinneringen aan te danken hebt. Het enthousiasme waar er door velen aan de club wordt gewerkt is aanstekelijk. Laten we met veel enthousiasme met het nieuwe seizoen beginnen. Ik kijk er naar uit!"
 
Zimoc is een consultancy bureau dat zich erop richt om een veilige werkomgeving te creëren binnen uw organisatie. In Nederland en Europa hebben ze duidelijke wetten en regelgeving om u en uw medewerkers veilig te laten werken. Zimoc maakt een op maat gemaakt plan van aanpak binnen de verschillende disciplines binnen uw organisatie. Maar ook het opstellen van een RI&E behoort tot de dienstverlening van Zimoc.

Bent u op de hoogte dat bijna alle bedrijven in Nederland verplicht zijn om een risico inventarisatie & evaluatie te hebben, en dat de overheid de komende tijd hier op gaat handhaven? Neem gerust contact op via www.zimoc.eu, dan bekijken ze samen de mogelijkheden.