RBC moet blijven winnen

13-05-2022

ROOSENDAAL - Ondanks wederom een overwinning gisteravond loopt RBC maar niet in op VOAB en TSC. De directe concurrenten pakken ook elke keer de volle buit. Met nog vier wedstrijden te gaan, wordt het echter wel tijd dat VOAB en TSC ergens een keer punten gaan laten liggen. Voor RBC is er slechts 1 opdracht: zelf blijven winnen. Dat moet zondag gebeuren bij Madese Boys.

De drie kampioenskandidaten hebben nog de volgende tegenstanders:

VOAB: JEKA uit, Bavel thuis, TSC uit en Madese Boys thuis;
TSC: Uno Animo thuis, SC Kruisland uit, VOAB thuis en Cluzona uit; 
RBC: Madese Boys uit, WSC thuis, Roosendaal uit en FC Tilburg thuis.

Voor RBC wacht dus eerst Madese Boys. De rood-witten behaalden gisteren een verdienstelijk gelijkspel bij Rijen en verkleinden door de winst van RBC over Bavel de achterstand op de veilige elfde plaats tot 1 punt. De ploeg van trainer Dion Schuurmans zal er dan ook alles aan willen doen om zondag RBC punten afhandig te maken.

De heenwedstrijd werd door RBC met 1-0 gewonnen. De Roosendalers hadden begin maart aan één doelpunt genoeg tegen Madese Boys. Randy Elst vuurde de bal na ruim een half uur spelen in de eerste helft vanaf een meter of twintig in de kruising.

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Soerish Ramcharan uit Den Haag. Hij floot ook de wedstrijd in het Atik Stadion, maar viel toen geblesseerd uit. De aftrap op Sportpark de Schietberg is om 14:00 uur.