Doordeweeks thuisduel tegen Bavel

11-05-2022

ROOSENDAAL - Morgenavond speelt RBC een doordeweeks thuisduel tegen Bavel. De oranjehemden zetten dan hun achtervolging op VOAB en TSC voort. De aftrap in het Atik Stadion is om 19:15 uur.

De achterstand op koploper VOAB bedraagt nog steeds zes punten, op nummer twee TSC een punt. VOAB gaat op bezoek bij Beek Vooruit en TSC ontvangt FC Tilburg. De mannen van trainer-coach Ruud Pennings zullen er tegen Bavel alles aan willen doen om die achterstand in proberen te lopen. Pennings kan voor dit duel weer een beroep doen op Flinn Assenberg. 

Tegenstander Bavel vinden we terug op de elfde plaats. Die plek zou directe handhaving betekenen, maar de groen-witten voelen de hete adem in de nek van Beek Vooruit en Madese Boys. die respectievelijk een en twee punten minder hebben. Bavel wist afgelopen zondag een belangrijke overwinning te boeken. Bij Roosendaal werd met 0-1 gewonnen. De week daarvoor werd er 1-1 gelijk gespeeld tegen JEKA.

In de heenwedstrijd pakte RBC de volle buit. Het was de eerste wedstrijd onder leiding van Ruud Pennings. De Roosendalers wonnen met 2-4. Gerson Pisas was de grote man bij RBC. Hij trof drie keer doel.

De wedstrijd staat morgenavond onder leiding van scheidsrechter John van der Heijden. Wedstrijdtickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Atik Stadion bij ingang 1. De prijs bedraagt € 5, voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50. RBC SeizoenClubCard houders hebben gratis toegang. Parkeren op het terrein rondom het stadion is gratis.